Maca: Zázračná Rastlina Pre Libido A Zdravie?

Maca (Lepidium meyenii) je rastlina pochádzajúca z peruánskych Ánd, ktorá sa už od pradávna používa v tradičnej medicíne. V posledných rokoch sa maca stala populárnou aj v západných krajinách vďaka svojim údajným účinkom na libido, sexuálnu funkciu a celkové zdravie.

Kurkuma A Chudnutie: Pomáha Kurkuma Schudnúť?

Kurkuma, korenie sýtej žltej farby, je už stáročia populárna v indickej kuchyni a medicíne. V posledných rokoch sa stala populárnou aj na Západe pre svoje údajne liečivé vlastnosti.

10 benefitov zelerovej šťavy, ktoré prebudia vaše zdravie

Zeler, táto nenápadná zelenina, ukrýva v sebe prekvapivú silu. Zelená šťava z nej lisovaná sa stáva čoraz populárnejšou vďaka svojim úžasným benefitom pre zdravie.

Prebiotiká vs. probiotiká: aký je rozdiel?

Prebiotiká a probiotiká zohrávajú kľúčovú úlohu vo vašom tráviacom systéme a zdraví čriev. Avšak, zatiaľ čo prebiotiká môžu mať mnoho zdravotných výhod ako probiotiká, obidva sa odlišujú v tom, ako plnia tieto výhody v gastrointestinálnom systéme.

Zelerová Šťava: Zázračný Elixír Pre Vaše Zdravie?

V dnešnej uponáhľanej dobe si čoraz viac ľudí uvedomuje, aké dôležité je dbať na zdravý životný štýl. Zdravá výživa je priamo spätá s kvalitou nášho života a zelerová šťava sa stáva populárnym spôsobom, ako podporiť naše zdravie, vrátane podpory chudnutia. Táto šťava je bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a antioxidantov, ktoré majú významné účinky na ľudské telo. Pozrime sa podrobne na niektoré z týchto účinkov.

Obohať svoj jedálniček: 3 recepty s jahodovým rybím kolagénom

Tieto recepty sú nielen lahodné, ale aj zdravé, vďaka pridanej hodnote rybieho kolagénu s jahodovou príchuťou. Experimentujte a prispôsobte si ich podľa vlastných preferencií, aby ste si z každého sústa užili nielen chuť, ale aj zdravotné výhody.

4 Dôvody, Prečo Nedostatok Spánku Ovplyvňuje Vaše Zdravie

Ak sa často cítite ospalí počas dňa a obávate sa zaspať v noci, je čas napraviť si váš spánkový režim. Nedostatok spánku môže spôsobiť problémy ako zlá koncentrácia, nízke energetické úrovne a zlá nálada. Avšak, predĺžený nedostatok spánku môže viesť k vážnym dlhodobým problémom.

Libido A Jeho Vzťah K Fyzickému A Emocionálnemu Blahu

Libido je pojmom, ktorý v súčasnosti označuje sexuálnu túžbu. No v minulosti mal viacero významov. Je to prirodzený pud, ktorý sa prejavuje vo forme vrodených reflexov. Tieto reflexy vyvolávajú nielen túžbu, ale aj potrebu sexuálneho styku.

Q&A s výživovou poradkyňou PharmDr. Veronikou Sivovou PhD. X

Dobrý deň, hľadám niečo proti nadmernej psychickej únave, tráviace ťažkosti, stres, hemoroidy (často bolestivé), málo energie.

Palacinky S Jahodami Obohatené O Kolagén – Neodolateľne Lahodná Kombinácia

Vitajte na našom blogu! Rozhodli sme sa potešiť vás lahodným receptom na kolagénové palacinky s jahodami. Toto jedlo je nielen chutné, ale aj prospešné pre vášu pokožku a vlasy. Pripraviť tieto palacinky je veľmi jednoduché.