Vely: Tajomstvo Krásy a Zdravia z Mora

Vely, značka, ktorá sa zameriava na prémiové produkty pre krásu a zdravie, s hrdosťou používa vo svojich produktoch Peptan® Marine kolagén.

Kolagén A Jeho Úloha Pri Spomalení Procesu Starnutia

V ľudskom tele sa nachádza viac ako 90% kolagénu typu I. Existuje však aj ďalších 30 typov kolagénu, ktoré boli rozdelené do rôznych skupín na základe ich štruktúry. Všetky typy kolagénu obsahujú trojitú špirálu a rôzne funkcie. Jeho názov pochádza z gréckeho slova "kólla", čo znamená "lepidlo", a prípony "-gen", čo znamená "tvorba". 

Kolagén: Tajná Zbraň Proti Pigmentovým Škvrnám

Jedným z riešení, ktoré môže pomôcť pri zmiernení pigmentových škvŕn, je použitie kolagénu. Kolagén je jedným z hlavných proteínov v pokožke a hrá dôležitú úlohu pri zachovaní jej pevnosti a elasticity. Pri trápení sa s pigmentovými škvrnami je dôležité mať dostatok kolagénu vo vašej pokožke, aby sa podporilo hojenie a obnovenie pokožky.

Skutočné Fakty O Kolagénoch A Ich Vplyve Na Pigmentové Škvrny

Pigmentové škvrny a ich vplyv na vzhľad pleti sú problematikou, s ktorou sa stretáva veľa žien. Existuje množstvo faktorov, ktoré môžu prispieť k vzniku týchto škvŕn, avšak zistilo sa, že kolagén hrá dôležitú úlohu pri ich výskyte. V tomto článku sa pozrieme na vplyv kolagénu a užívanie kolagénu ako doplnku stravy na pigmentové škvrny.

Ako Dosiahnuť Zdravú A Žiarivú Pleť S Kolagénom?

Každá žena by mala zvážiť užívanie kolagénu, pretože to môže mať pozitívny vplyv na jej zdravie a krásu. Morský kolagén je prírodná bielkovina, ktorá sa nachádza v tkanive rýb. Vďaka svojmu špecifickému zloženiu a peptidovej štruktúre je morský kolagén ľahko absorbovateľný organizmom.