Palacinky S Jahodami Obohatené O Kolagén – Neodolateľne Lahodná Kombinácia

Vitajte na našom blogu! Rozhodli sme sa potešiť vás lahodným receptom na kolagénové palacinky s jahodami. Toto jedlo je nielen chutné, ale aj prospešné pre vášu pokožku a vlasy. Pripraviť tieto palacinky je veľmi jednoduché.

Užívanie kolagénu nemusí byť nuda! 5 šťavnatých receptov pre žiarivú pleť a fit telo

Vplyvom starnutia sa naša prirodzená hladina kolagénu začína znižovať, a preto sa mnohé ženy obracajú na kolagénové doplnky pre žiarivú pokožku, zdravé vlasy a fit pohybový aparát. Pre dostavenie sa výsledkov je nevyhnutné, aby si svoj kolagén užívala pravidelne. Preto, aby to nebola nuda, ti prinášame 5 šťavnatých receptov, do ktorých môžeš svoju dennú dávku kolagénu vo forme prášku hravo zakomponovať.

Ako si jednoducho vyrobiť prírodne ochutenú vodu pre tvoje telo aj myseľ? + 3 extra šťavnaté recepty

Počula si už o prírodne ochutenej vode? Tento nápoj je najlepším spôsob ako ozvláštniť svoju každodennú hydratáciu a zbaviť sa sladených nápojov, ktoré môžu byť chutné, ale nie sú pre tvoje zdravie dobré. S našimi úžasnými receptami budeš hydratovaná a budeš si taktiež môcť užívať výhody ovocia a zeleniny, ktoré sú plné vitamínov!

Výživové doplnky pre vegánky? Týmto ingredienciám sa pri výbere rozhodne vyhni.

Nech je už tvoj motív k prechodu na čisto rastlinné stravovanie akýkoľvek, podstatné je odsledovať si prísun dôležitých živín a vitamínov. Mnohé nenápadné ingrediencie vo výživových doplnkoch však môžu obsahovať živočíšne zložky. Ktorým sa teda rozhodne vyhnúť?

Hubová ryža

Už to nemôže byť jednoduchšie. Jednoduché a najmä rýchle recepty určite potešia nejednu z vás. Rizoto patrí medzi tradičné talianske jedlo z ryže. Slováci si však tento recept osvojili, a preto vzniká množstvo variácií ako pripraviť túto pochúťku podľa svojho gusta. Za 20 minút máš chutné jedlo na stole. 

Zelenina a hummus

Toto občerstvenie je všestranné a skvelé na povzbudenie. Ľahko sa pripravuje a ešte ľahšie sa skladuje. Na okorenenie pridaj štipku kajenského korenia! Hummus má vysoký obsah bielkovín. Proteíny sú základnými stavebnými jednotkami pre zdravie kostí, svalov, kože a krvi. Môžeš ich získať z mäsa, ale vegetariáni a vegáni hľadajú alternatívne spôsoby, ako ich zaradiť do svojho jedálnička. Hummus je v tomto prípade skvelou voľbou!

Jednoduchý zdravý mix

Toto zdravé občerstvenie sa dá ľahko nájsť takmer vo všetkých obchodoch, ale keď si ho pripravíš sama, zažiješ krásny pocit zadosťučinenia. Tento recept je všestranný, takže primiešaj ďalšie ingrediencie podľa vlastného výberu! Teraz je čas, kedy môžeš byť kreatívna a odvážna!

Super Smoothie

Táto lahodne sladká pochúťka plná živín ti dodá energiu, ktorú potrebuješ na zvládnutie dňa. Konzumácia smoothies má množstvo výhod, zvyšuje príjem vlákniny, zvyšuje hladinu vitamínu C a môže pomôcť zlepšovať stav zdravotných komplikácií (napr. vysoký krvný tlak).

Tvoj jedálniček v období menštruácie (fáza rozjímania)

Skúšala si sa už niekedy stravovať podľa fáz menštruačného cyklu? Ak ti to predtým nenapadlo, nezúfaj. Pripravili sme pre teba všetko, čo potrebuješ vedieť ohľadom menštruačnej fázy rozjímania a stravovania sa počas nej. Spomaľ a doplň živiny stratené počas menštruácie. Ponor sa do svojich chutí zdravým spôsobom s našimi receptami.

Najnovší prírodný zázrak? Objav účinky bylinky Ashwagandha na tvoje telo a myseľ.

Ashwagandhu ešte donedávna mnohí vôbec nepoznali, no za pozoruhodne krátky čas sa z nej stala „bylinková superhviezda“. Ako je možné, že je zrazu o ňu tak veľký záujem? A je naozaj taká účinná ak sa o nej dlhú dobu takmer vôbec nevedelo?