vitaminy vely

Skroť svoje nálady a získaj pleť bez akné: Objav prírodné zázraky pre tvoje dospievanie.


Si krásna, aj bez make-upu a filtrov na sociálnych sieťach. Aby si sa v svojej jedinečnosti cítila nádherne ti dopomôžu aj špecifické vitamíny, bylinky a čaje. Ktoré sú vhodné presne pre tvoje potreby počas dospievania? Čítaj ďalej a zistíš, aké prírodné zázraky ti pomôžu získať pleť bez nedokonalostí, či skrotiť tvoje premenlivé nálady.

Ľúbiš sa, neľúbiš sa?

V súčasnosti je veľmi jednoduché pochybovať o svojej vlastnej príťažlivosti. V záplave dokonalých záberov na sociálnych sieťach ženy ľahko strácajú pocit hodnoty samej seba. Večné porovnávanie sa tak môže viesť až k stiesňujúcim pocitom. To ale len do chvíle, keď si uvedomíš, že krása inej ženy neuberá ani štipku z tej tvojej. Práve naopak, inakosť ti dodáva na jedinečnosti. 

Žena má v každom životnom období odlišné potreby na správne fungovanie svojho tela. Určite sa s nami však zhodneš v tvrdení, že každý deň túžiš byť zdravá, krásna a vnútorne silná. Počas dospievania ťa však môžu potrápiť problémy s vlasmi, nepravidelná menštruácia, akné, či búrlivé striedanie nálad. Riešenie pre tvoje problémy môžeš nájsť v správnej výžive tvojho vyvíjajúceho sa tela.

Práve prejedanie sa spracovanými potravinami a jednoduchými cukrami u teba počas dospievania môže spôsobovať hormonálnu nerovnováhu a zlé nálady. Nevyvážené stravovacie návyky sa okamžite prejavia aj na kvalite tvojej pleti. Okrem jednoduchých cukrov (napr. biele pečivo, sladené nápoje, cukrovinky) by si sa mala vyhýbať aj nezdravým tukom a umelým sladidlám. Spriateľ sa radšej s kultom “clean eating” a vyživ svoje telo nutrientami z čerstvej zeleniny, ovocia a zdravých tukov (napr. avokádo, orechy) bez prídavných látok.

vitaminy vely



Aj pri zdravom stravovaní si môžeš občas zamaškrtiť. Ideálnou voľbou sú napríklad šťavnaté vitamíny Vely Teen s lahodnými prírodnými ovocnými príchuťami. Výživové doplnky pre tínedžerky by mali obsahovať napríklad železo pre tvoju bezproblémovú menštruáciu, vitamín D a vápnik potrebný pre rast alebo vitamín B12 a jód. Ten sa postará o bezchybnú pleť bez akné a to aj bez filtra či make upu na tvojej najnovšej selfie. 

Prírodné zázraky pre tvoje dospievanie

 
Zázvor, škorica alebo kurkuma sú koreninami, ktorými si môžeš bez výčitiek spestriť prípravu tvojich obľúbených jedál. Namiesto presladenych nápojov s obsahom kofeínu vyskúšaj kamilkový čaj s citrónovou trávou. Tento nápoj ulahodí tvojim zmyslom a pomôže zahnať aj negatívne vibrácie. Kamilkový čaj upokojí tvoju myseľ, uvoľní organizmus a pripraví tvoje telo na kvalitný odpočinok.
 
Priprav si vlastný ZÁZVOROVÝ SHOT 

Nápoj zo zázvoru a citrónu dnes nájdeš už takmer na pultoch všetkých supermarketoch, čo tak si ho ale vyrobiť doma? Navyše týmto osviežujúcim nápojom podporíš svoju imunitu a trávenie.
Ingrediencie na 5 dávok zázvorového shotu:
  • 50 g nastrúhaného zázvoru
  • Šťava z 2 citrónov
  • 250 ml vody

Všetky ingrediencie nechaj spolu prevrieť. Následne zmes preceď cez sitko a tvoj homemade shot je hotový!


Dievčatá a ženy v každej fáze svojho života ocenia úprimné priateľstvá, ktoré prinášajú pocit šťastia. A keď si šťastná, cítiš sa skvele a vyzeráš neodolateľne. My chceme, aby si sa každý deň s našimi vitamínmi cítila pôvabná, odvážna a aktívna. Navyše ti ponúkame možnosť patriť do komunity loVELY žien, ktoré sa navzájom podporujú. Sleduj našu loVELY komunitu na sociálnych sieťach a prečítaj si príbehy Veliniek, ktoré sú presne ako ty :).