vitaminy vely

Efektívna cesta vedúca k tvojmu zdraviu a kráse? Odpoveďou je jedinečný typ kolagénu

Dlhé roky sme sa snažili bojovať proti starnutiu a nedokonalostiam prostredníctvom kozmetických produktov. Teraz však nastáva pravý čas zamerať sa na starostlivosť, ktorá je komplexná a poskytuje tvojej kráse to pravé rozmaznávanie. Efektívnu cestu vedúcu k tvojmu zdraviu a kráse môžeš objaviť v jedinečnom type kolagénu.

Značka Vely sa snaží držať krok s nádhernými ženami, akou si aj ty, ktoré si dokážu užívať život plnými dúškami a nemajú obavy zo žiadnych výziev, a preto prináša na trh nový produkt spájajúci Peptan® F kolagén z morských zdrojov s obdivuhodnými účinkami. Jeho výkon je podporený vyváženým obsahom vitamínov a minerálov.  

kolagen vely

 

Kolagén, ktorý sa stane súčasťou tvojho bežného dňa 

Vely sa už od svojich počiatkov zaoberá efektívnymi riešeniami, ktoré nadchnú každú dámu. Užívanie kolagénu je mimoriadne jednoduché – jedno vrecúško produktu rozmiešaš vo svojom obľúbenom nápoji či dokonca jogurte a môžeš čerpať z benefitov, ktoré ti priam okamžite  poskytuje.

Účinky Peptan® F Morského kolagénu be attractive od Vely môžeme vyjadriť i v číslach, ktoré sú jasným dôkazom jeho sily:

13% redukcia vrások v očnom okolí*,  

10% redukcia vrások v oblasti úst* , 
 
13% zlepšenie mechanickej odolnosti vlasov* ,

28% zlepšenie hydratácie pokožky, ktorá je pevná a rozžiarená**,  

31% zlepšenie lámavosti kolagénových vlákien**.

 

*Randomizovaná, placebom kontrolovaná, dvojito zaslepená klinická štúdia s 5 g dennej suplementácie Peptanu® F alebo placeba počas 90 dní (Spomalenie času s kolagénovými peptidmi. Cosmetics Business, 2021)

**Randomizovaná, placebom kontrolovaná, dvojito zaslepená klinická štúdia s 10 g suplementácie Peptanu® F alebo placeba denne počas troch mesiacov (Asserin, 2015)

 

Viac aktívnych látok, ktoré podporia krásu pokožky 

V súčasnosti hovoríme o kolagéne a jeho benefitoch mimoriadne často. Na druhej strane nesmieme zabúdať na ostatné látky, ktoré dopĺňajú jeho účinok v tele. Vitamín C je napríklad mimoriadne dôležitou súčasťou syntézy kolagénových vlákien (bez jeho prítomnosti by tento proces nemohol rozhodne prebiehať). Pokožka nie je po užívaní produktu be attractive™ nie len mladšia, ale je i menej šupinatá a na prvý pohľad i dotyk vyživená. Vitamíny a minerálne látky podporujú celkový účinok a umožňujú organizmu vyťažiť z účinkov maximálny potenciál.  

 

Morský kolagén be attractive má nie len šťavnatú jahodovú príchuť, ale taktiež je získaný postupom šetrným k životnému prostrediu. To, čo prostrediu dávame, sa nám po rokoch opäť vráti. Vely ti ponúka možnosť žiť každý deň život, po akom túžiš. Aktívny, nádherný a udržateľný.  

 

kolagen vely



Kolagén bol po stáročia šampiónom v oblasti dosahovania krásy zvnútra. Okrem toho, že kolagén je nevyhnutnou zložkou pokožky, je tiež kľúčovým prvkom v tvojom pohybovom systéme. Kolagén ti tak nezaručí len krásnu pokožku, nechty a vlasy. Kvalitné kolagénové peptidy ti môžu pomôcť nadobudnúť aj vnútornú silu. Prečítaj si viac TU.