vitaminy vely

Vely Twenty Evka: Prezradím ti, ako zvládam tri práce a nezastaví ma ani nepríjemné obmedzenie.


Ahojte baby,

rada by som sa aj s vami podelila o svoj príbeh ;) Mám 36, skvelú prácu...no dobre, tak tri :D ale všetky ma bavia. Na prvý pohľad sa to všetko zdá byť ideálne, všakže? Ale baby! 

Mať tri práce, hoc aj také, ktoré vás napĺňajú, vyčerpáva. O kruhoch pod očami asi ani nemusím hovoriť, telo mi hneď signalizuje, že vo vnútri nie je niečo v poriadku a  vlasy by občas tiež mohli viac poslúchať. Veď to všetky poznáme. Vitamíny, minerály jednoducho potrebujem, aby som doplnila telu všetko, čo tak poctivo spotrebováva. Za mňa asi najviac zinok, vitamín E, komplex vitamínov B a probiotiká. Avšak, som celiatiačka, čo značí mnohé obmedzenia v stravovaní a verte, že nájsť napríklad vhodné probiotiká je niekedy umenie. 

Dlhšiu dobu som teda hľadala, skúšala, menila až mi do cesty prišlo práve Vely a šťavnaté vitamíny pre doplnenie energie be ambitious. Tie telu dodávajú potrebné živiny a silu, aby som vyzerala sviežo, zdravo a neboli na mne viditeľné žiadne stopy po náročných dňoch ;). Ale poznáte to, neustále hľadáme harmóniu, preto k nim ešte pridávam aj šťavnaté gumené vitamíny pre vnútorný pokoj be assured. Ten potrebujeme naozaj každá ;) Najlepšie však je, že som našla pre mňa dokonalú cestu, ako si doplniť potrebné vitamíny a minerály a nemusím sa pritom obávať, či je to v súlade s mojou diétou celiatičky. Produkty Vely okrem toho, že neobsahujú umelé príchute a farbivá, konzervačné látky, GMO, neobsahujú ani pre mňa podstatný lepok a laktózu. To, že sú produkty VELY zároveň vegánske, je pre moju životnú filozofiu už len príjemným bonusom a dôkazom, že som si vybrala skvele :).

vitaminy_vely

Každý deň potrebujem fungovať, pre seba a rodinu, pre prácu a v neposlednom rade aj pre priateľov. A tu opäť narážam na jeden zo svojich problémov. Napísala som „musím“, lebo občas sa tak cítim, že musím alebo by som mala, aby som všetko stihla. Úprimne sa priznám, že v celom mojom dynamickom, občas chaotickom živote sa niekedy neviem zastaviť a urobiť si chvíľu len pre seba. Aby som zrelaxovala, aby som načerpala novú energiu. Učím sa to, verte mi, lebo je to dôležité. Mať rady najprv seba a potom všetkých ostatných ;) A keď na to zabudnem, mám skvelé kamošky, ktoré mi to pripomenú. Majú ma rady takú, aká som a občas mi ukážu samu seba z inej perspektívy, lebo vzájomná podpora je dôležitá a sebaláska tiež :)

A prečo toto celé píšem? Preto, aby som aj vám pripomenula, že ste krásne aj s kruhmi pod očami, že ste silné, aj keď sa tak práve teraz necítite, že dokážete veľa a že poprosiť o pomoc nie je hanba. Preto majte rady seba, majte sa rady navzájom a buďte silné!

PS: Skúste si občas v mysli pripomenúť vaše najkrajšie životné obdobie a aspoň na chvíľu sa doň vráťte. Za mňa to bolo vtedy, keď som mala 17 a nehanbila som sa bosá kráčať v letnom daždi. A viete čo? Minule som to po rokoch skúsila opäť. Veď prečo nie? :D

Želám vám všetkým loVELY life ;)