Túžite po plných a zmyselných perách, ale bojíte sa injekcií kyseliny hyalurónovej? Existuje mnoho prírodných a bezbolestných metód, ako dosiahnuť plnšie pery v pohodlí domova.

Tu je 5 tipov, ktoré vám pomôžu:

1. Exfoliácia: Jemne odstráňte odumretú pokožku z pier pomocou peelingu na pery alebo mäkkej zubnej kefky. To stimuluje krvný obeh a pery budú pôsobiť plnšie.

2. Hydratácia: Doprajte svojim perám dostatok hydratácie balzamom na pery s obsahom bambuckého masla, kokosového oleja alebo včelího vosku. Pite dostatok vody, aby ste hydratovali pery zvnútra.

3. Masáž: Jemne masírujte pery prstami alebo končekom vatovej tyčinky. To stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, čím pery pôsobia plnšie a pevnejšie.

4. Domáce masky: Vyskúšajte domáce masky na pery z medu, škorice, zázvoru alebo kajenského korenia. Tieto ingrediencie stimulujú krvný obeh a dodávajú perám objem.

5. Make-up: Použite techniky líčenia, ktoré pery opticky zväčšia. Kontúrovanie pier tmavšou ceruzkou a zvýraznenie stredu pier svetlým leskom im dodá plnší vzhľad.

6. Cvičenie pre pery

Okrem spomínaných tipov existujú aj cviky pre pery, ktoré posilňujú svaly pier a dodávajú im objem. Tu je pár jednoduchých cvikov:

  • Púšťanie rybičky: Stlačte pery do tvaru rybičky a podržte 10 sekúnd. Opakujte 10-krát.
  • Úsmev: Široko sa usmejte a podržte 10 sekúnd. Opakujte 10-krát.
  • Bozkávanie: Predstavte si, že bozkávate vzduch. Jemne vysuňte pery dopredu a stlačte ich. Opakujte 10-krát.
  • Nafukovanie: Nafúknite pery ako balón a podržte 5 sekúnd. Opakujte 5-krát.

Tieto cviky môžete robiť kedykoľvek a kdekoľvek. Pre dosiahnutie viditeľných výsledkov ich odporúčame robiť 2-krát denne.

Veríme, že s týmito tipmi a cvikmi dosiahnete krásne a plné pery bez injekcií.

Okrem týchto tipov existujú aj iné produkty, ktoré vám pomôžu dosiahnuť plnšie pery bez injekcií:

  • Plumping balzamy na pery: Tieto balzamy obsahujú ingrediencie, ako je kyselina hyalurónová alebo mentol, ktoré pery dočasne zväčšia.
  • Vakuové pumpičky na pery: Tieto pumpičky vytvárajú na perách podtlak, čím ich dočasne zväčšia.

Pred vyskúšaním akéhokoľvek nového produktu alebo metódy sa odporúča poradiť s dermatológom.



V prípade akýchkoľvek otázok nás určite neváhajte kontaktovať! S radosťou vám zodpovieme na všetky vaše otázky tu.